Bučkovci a Hetešovci dostali aj skúseného profesionála: Bude to poriadna divočina!

Na čo všetko sa môžeme tešiť?

Čas na našej kuchynskej časomiere sa kráti, zvedavosť všetkých stále rastie a my sa už teraz tešíme na zajtrajšiu výzvu medzi HetešovcamiBučkovcami v špeciálnom vydaní Moja mama varí lepšie ako tvoja. Už samotné mená predznamenávajú maximálnu dávku zábavy a nečakaných situácií, na aké sa absolútne nedá pripraviť. Na obrazovky sa budete pozerať s otvorenými ústami a ostanete rovnako prekvapení ako ostrieľaný moderátor, Junior: „V živote som si nemyslel, že sa stretnem v kuchyni s Bučkovcami a ešte raz s Hetešovcami.“ Už pri moderovaní zažil veľa momentov, pri ktorých zostal s otvorenými ústami. Malú ochutnávku z nich môžete zažiť aj v našej akčnej upútavke.

Toto netradičné moderovanie sa mu už teraz vrylo natrvalo do pamäti. Junior je veľmi vďačný za to, že mohol zažiť takéto dobrodružstvo v kuchyni. Čo môže byť lepšie ako práca, ktorá sa robí sama? „Tam nemusíš moderovať, to je samospád. Sem-tam niečo vychytáš a už to ide samo,“ pochvaľuje si Junior spoluprácu na tomto špeciálnom vydaní obľúbenej relácie. Súboj však bude mimoriadne vyrovnaný a nie je vôbec jasné, kto z neho vzíde víťazne. Mama Bučková aj Hetešová vedia variť skvele, akurát Tomáš s Jožkom sa v kuchyni ešte stále necítia ako doma. Jedno je však isté, pôjde hlavne o zábavu. „Asi celkom nepôjde o varenie, či??“ zamýšľa sa moderátor. Zažite poriadnu akciu aj vy už zajtra a v sobotu večer.

Sledujte poriadnu dávku zábavy a akcie v kuchyni Bučkovcov a Hetešovcov v špeciálnom vydaní Moja mama varí lepšie ako tvoja  už zajtra o 20:35 a v sobotu o 21:20 na JOJke!