Mladá Slovenka patrí k svetovej špičke: Skrytý talent objavila v krčme!

Okrem toho vie skvele variť.

V piatkovej epizóde Moja mama varí lepšie ako tvoja sa nám predstavila nová šikovná dvojica. K cigánkam, ako sa dievčiny Juhásové nazývajú, nastúpila ďalšia ženská konkurencia, ktorá sa rozhodla vyhrať. Mame Ivete a dcére Tine sa to napokon aj podarilo. Tina bola od väčšiny iných súťažiacich odlišná už od začiatku tým, že sa príliš nestresovala, a to dokonca ani pri minútovom hľadaní ingrediencií. Zvyknutá robiť veci pod stresom a na rýchlosť je už odvtedy, čo sa profesionálne venuje stolnému futbalu.

Tine to v tejto disciplíne skutočne ide a dokonca reprezentuje našu krajinu na medzinárodných súťažiach. „Medzi moje najväčšie úspechy patrí to, že som sa dostala na majstrovstvá sveta, kde sa dostanú len tí najlepší z krajiny. Som v slovenskej reprezentácii. Mám tiež rôzne medaily z majstrovstiev Slovenska,“ prezrádza nám úspešná stolnofutbalistka. K tomuto športu pričuchala na tom najtypickejšom mieste. „Najprv som to hrávala v krčme a potom na jeden z krčmových turnajov prišiel majster Slovenska,“ hovorí Tina. Neskôr sa zoznámila s ďalšími profesionálmi, ktorí si okamžite všimli jej veľký potenciál a talent. „Zobrali si ma pod krídla, začali ma brávať po turnajoch do zahraničia a po Slovensku a už som tam,“ dodáva naša talentovaná kuchárka.

Mnohí z nás poznajú stolný futbal takisto z krčmového prostredia. Väčšina laikov však tomuto športu nepovie inak ako „kalčeto“. Tina nám však prezradila, že takýto zľudovený názov je pre profesionálov absolútnym tabu.

Sledujte Tinine kuchárske výkony v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja aj dnes večer o 17:55 na JOJke!