Adopciou sa dostala do rúk najlepšieho kuchára: Biologickí rodičia môžu len závidieť!

Lepšie to už dopadnúť nemohlo.

Včera sme v Mojej mame boli svedkom ďalšieho historického míľnika. Habovci boli doteraz jediní súťažiaci, ktorí sa zaobišli aj bez mamy. Teraz však nastúpila ďalšia dvojica, v ktorej mal hlavné slovo otec. Barbora a Robo Vavrinčíkovci sa však napriek tomu stali ich rovnocenným súperom a ich prehra bola len veľmi tesná. „Ja som spokojná, potešilo nás, že chuťovo to bolo dobré, len sme neodblanili to mäso a to bola tá osudná chyba. A Tatko nemal toľko piť,“ hovorila s úsmevom Barbora. Svojim súperom výhru dopriali, hoci od nich čakali oveľa profesionálnejší výkon na to, že u nás trhli rekord v počte výhier. 

Sympatická rodinka je dôkazom toho, že hoci je Barbora adoptovaná, ich vzťahu nechýba absolútne nič a rodičov, ktorí ju vychovali, by nemenila ani za svet. „Nie je dôležité, kto dieťa spraví, ale kto ho vychová. Ten je rodič. Moji rodičia sú moji rodičia,“ chváli ich úprimný vzťah Barbora. Nikdy sa nestalo, žeby ju táto informácia zaskočila, pretože jej adoptívni rodičia jej túto informáciu postupne objasňovali už odmalička. „Keď mala rok a pol, dva, tak sme nahodili tému Janko Hraško, a že sa nenarodila v brušku, ale v srdiečku. Nemala s tým problém, vedeli to aj v škôlke, aj všade,“ prezrádza hrdý otec.

Barborka sa dostala na adopciu možno práve preto, že bola nemanželské dieťa. Svojich biologických rodičov síce párkrát videla, no spoznať ich viac už nechce. Radosť jej však robí biologický brat, ktorý je vo varení rovnako šikovný, ako ona. Zhoda okolností i náročná doba však urobili šťastných nových rodičov, ktorí si ju v momente vzali za svoju a dnes sa dokonca tešia dvom vnúčatám.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja opäť dnes večer o 17:55 na JOJke!