Habovci poňali varenie po svojom: Neprišli sme sa sem modliť Otčenáš!

Kto im pomáha s originálnymi receptami?

Najväčšími hviezdami kulinárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja sú v klasickom a dokonca i v špeciálnom vydaní Habovci. Vilo s Dávidom síce varia ako prví v histórii súťaže bez mamy, no ich úspechu to v žiadnom prípade nebráni. Dnes ich napríklad uvidíme už po dvanásty krát. Za ich úspechom sa skrýva viacero faktorov. Jedným z nich sú dokonale prepracované recepty, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani žiaden z našich špecialistov. „S receptami, ktoré máme, nám pomáhal náš rodinný kuchár. Nemáme síce doslova rodinného kuchára, nie sme Geissenovci, ale v rodine máme kuchára, ktorý profesionálne varí,“ prezrádza nám Vilo pôvod jedinečných receptov. Ako vidíme posledné týždne na vlastné oči, rodinný kuchár sa skutočne nemusí hanbiť.

Akokoľvek dlho Habovci v našej šou zotrvajú, spomínať na nich budeme najmä pre Vilove povestné kriky a revy, ktorými si podmaňuje celú kuchyňu. A na čo budú najviac spomínať práve oni? „Jednoznačne na stres a nervy. Niekto, kto si nevyskúša variť pred kamerami, si povie, čo títo dvaja zase navarili. Ale ja každému odkazujem: Poď sem, postav sa pred kamery! Nie, že doma si varím pol dňa a v pokoji. Tu ma tlačí čas,“ vysvetľuje odlišnosť domáckeho prostredia temperamentný kuchár a pekár v jednom.

Vilo však dodáva, že inak, než zábavne, túto šou poňať nedokáže: „Treba sa zabaviť a nie stáť za stolíkom a modliť sa Otčenáš. Snažím sa aj hrať. Nie je to len o varení, ale aj o šou.“ Obaja šikovníci majú už teraz zarobené viac než 4000 eur, ktoré budú slúžiť pre Dávida a jeho priateľku.

Sledujte Habovcov aj dnes v premiérovej epizóde Moja mama varí lepšie ako tvoja o 17:55 na JOJke!