Habovci vyzvali predčasne nových súperov: Prečo uvidíme namiesto Havraniek Lhotovcov?

Dlhoočakávaný súboj je tu už onedlho.

Minulý týždeň sme boli v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja svedkami veľkých vecí. Rozlúčili sme sa totiž s najväčšími rekordmanmi v celej histórii – Vilom a Dávidom Habovcami. Po tom, čo ich zo súťaže nečakane vyradili rivali Dávid a Mirka zo Žiliny, na celom Slovensku sa spustila lavína smútku. Len málokto sa vie zmieriť s tým, že ich viac v klasických večerných epizódach už neuvidíme. Našťastie sa však s nimi tak celkom nelúčime a nasledujúce týždne ich uvidíme v špeciáloch Moja mama varí lepšie ako tvoja.  

Najbližšie nás však čakajú súboje, aké sme tu ešte nezažili. Hoci Havranovci v sobotu remízovali a mali by tak v súbojoch pokračovať aj naďalej, z časových dôvodov sa, žiaľ, natáčania nemohli zúčastniť. Habovci tak boli nútení vyzvať novú rodinu. Varešky si proti nim skrížia ich najväčší súperi – Lhotovci, ktorí sa k nim ako jediní približujú prepracovanými receptmi i deviatimi víťazstvami. Už teraz sa môžete tešiť na sobotný súboj medzi Vilom s Dávidom proti Hele s Mirovi, ktorý bude mimoriadne vyrovnaný a napätý. Vilo dokonca vezme celý súboj tak vážne, že napokon všetkých vystraší, keď nezvládne situáciu a skončí udychčaný na zemi. Všetkých však môžeme ubezpečiť, že Habovci sú momentálne v najlepšom poriadku, živí a zdraví.

Dávida a Mirku Rumlovcov, ktorí porazili legendárnych Habovcov uvidíte aj dnes v premiérovej epizóde Moja mama varí lepšie ako tvoja o 17:55 na JOJke!