Byť majsterkou sveta vo fitness je makačka: Najťažšia je prísna diéta!

Klobásu si môže dovoliť len mama.

Dnešný súboj sa bude niesť v znamení zábavy a zrodu veľkého priateľstva. K Štefánii a Veronike sa pripoja noví súperi – Jarmila a Pavel. Rivalitu tentokrát vystrieda vrúcne priateľstvo dobroprajnosť. Obe rodiny sa už stihli za taký krátky čas skamarátiť. „Sme priatelia aj na facebooku a budeme sa lajkovať. Sme radi, že máme takých súperov a že sme sa skamarátili,“ teší sa zo súperov Veronika, ktorá je rada, že sa nemusela postaviť proti Habovcom. „Neľutujeme, že sme ich nezažili. Ja by som s nimi nechcela variť, lebo viem, že by som ich neporazila. No viem tiež, že sú veľkí srandisti, takže by som chcela s nimi pokecať a zabaviť sa,“ smeje sa Veronika, ktorá je za dnešných súperov mimoriadne vďačná. „Vždy lepšie takto, ako keď príde niekto, s kým sa len pozdravíme a koniec,“ myslí si mladá kuchárka. 

Dcéra mamy Jarmily je majsterkou Európy a dokonca i sveta v bodyfitness. „Športovala odmalička, osem rokov robí bodyfitness, po dvoch rokoch už bola majsterkou Európy, potom sa zlepšovala, až sa stala majsterkou sveta. Teraz sa dostala na olympiádu, o čom mnohí snívajú celý život,“ prezrádza na svoju dcéru pyšná mama. Dcéra je majsterkou sveta nielen telom, ale i dušou, keďže doma vyvára rôzne zdravé jedlá, ako napríklad fitness pizzu či originálne muffiny.

Mamina jej síce s varením diétnej stravy rada pomôže, no radšej si potom aj tak uvarí to svoje. „Keď ide preč, najradšej si uvarím klobásu a vyvetrám, aby to necítila. Veľmi ju obdivujem, lebo najhoršie na tomto športe je diéta. Musí mať veľmi silnú vôľu,“ dodáva mamina, ktorá bude variť s krstným synom Pavlom už dnes v Mojej mame. 

Sledujte varenie štyroch kamarátov v dnešnej premiérovej epizóde Moja mama varí lepšie ako tvoja o 17:55 na JOJke!