Kuchársky talent zdedila Veronika po mame: Jej recepty však radšej vidieť nechce!

Zatiaľ to bolo hlavne o šťastí.

Veronika a Štefánia Bittnerové valcujú súperov jedna radosť už od piatka a dnes tak uvidíme tieto šikovné blondínky po úctyhodný piatykrát. Dievčatá môžu za úspech vďačiť najmä šťastene a tomu, že zatiaľ dostali recepty, ktoré Veronike dokonale sadli. „Zatiaľ mi zahrali na moju strunu, ale máme ešte pár receptov, ktoré robí mama častejšie ako ja, takže to bude horšie,“ zamýšľa sa Veronika nad tajomstvom ich úspechu. 

Ďalšou dôležitou výhodou je talent, ktorý, vraj, Veronika zdedila po mame. „Myslím, že je po mne, máloktorý chlap vie variť. Veronika vedela už ako dvanásťročná spraviť palacinky, piekli sme koláče,“ prezrádza hrdá mamina Štefánia. Rodinný kuchársky talent plánuje mladá mamička posunúť ďalej. „Budem sa snažiť vychovať syna, mohol by sa naučiť dobre variť, lebo v dnešnej dobe ženy ocenia, keď chlap niečo vie,“ hovorí Veronika o plánovanej kuchárskej výchove svojho 14-mesačného syna.

Na jej mieste by takisto rada videla svojho priateľa, ktorý je veľmi vtipný a nonstop sype jednu perlu za druhou. „Keby to mohlo byť tak, že on bude variť a ja mu budem radiť, tak to by bolo super.“ Mama Štefánia však za úspech považuje už aj to, že sa vôbec prihlásili do relácie. „Bolo to neplánované. Postavila ma pred hotovú vec a zatelefonovala mi: Mama, asi budeš kričať a budeš na mňa zlá, ale ja som nás prihlásila,“ smeje sa Štefánia na Veronikinom nečakanom počine a dnes už ani neľutuje, že sa napokon prihlásili. „Neľutujeme to, zo začiatku som mala strašný stres, ale už je to v pohode. Čo človek neurobí pre deti,“ dodáva hrdá mama. 

Sledujte dievčatá Bittnerové aj dnes v premiérovej epizóde Moja mama varí lepšie ako tvoja o 17:55 na JOJke!