Radikálnou zmenou jedálnička dosiahla nemožné: Nadobro sa vyliečila z alergie aj astmy!

Dievčatá sú živý dôkaz, ako veľmi na nás vplýva strava.

Ku včerajším víťazkam Trnavčankám Kovaľovým sa dnes pripoja dievčatá Sleziakové, ktoré to s varením myslia skutočne vážne. Obom dievčatám záleží na tom, aby do svojho tela dávali čo najmenej škodlivých látok. Dcéra Daniela sa venuje výživovému poradenstvu a mamina zas dlhé roky dodržiava špecifickú diétu, vďaka ktorej dosiahla nemožné. „U nás doma sa nezdravo nevarí, nekonzumujeme ani bravčové mäso, ani akúkoľvek múku, i keď je pravda, že tu sme varili so slaninkou. Keď človek počúva svoje telo, vie, čo môže a čo nemôže,“ prezrádza mamina Natália. Iné si zase myslí Daniela, ktorá zhreší oveľa častejšie a dopraje si aj bežné sladkosti.   

„Keď poruším nejaké veci v jedálničku, tak na druhý deň idem striktne podľa jedálnička a dodržiavam dlhé roky hladovkové dni podľa fáz mesiaca. Ja som si takto vyliečila alergie aj astmu pred 16 rokmi. Všetky choroby zmizli,“ opisuje Natália svoje zdravotné úspechy. Hladovkové dni sú podľa nej geniálne v tom, že počas nich nemusí dávať telo energiu na trávenie a človek sa cíti oveľa lepšie. Zvlášť by sme sa mali udržiavať v staršom veku, aby sme potom nemuseli chodiť po lekároch.

Strava je podľa dievčat 70% úspechu, zvyšok je o pohybe. „Môj tato mal 73 rokov, keď zmenil úplne životný štýl, teraz má 77 a kráča tak rezky, že mu nestačíme ani my. Zo všetkých zdravotných problémov sa vyliečil,“ dodávajú dievčatá, ktoré uvidíme už dnes variť v súboji proti dievčatám Kovaľovým.  

Sledujte varenie dievčat Sleziakových v premiérovej epizóde Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!