Exkluzívny rozhovor s Habovou manželkou: Prečo si nepotrpí na publicitu?

Najväčší fanúšik a opora celej rodiny stojí neustále pri nich.

V začiatkoch Mojej mamy síce svojich zverencov dirigovali výsostne mamy, no s príchodom Habovcov sa všetko zmenilo. Zmena však nesúvisela len s tým, že spolu zrazu varili dvaja chlapi, ale najmä s novým druhom zábavy, ktorý odvtedy panoval dlhé týždne. Vilo s Dávidom však nikdy neboli sami a bez mamy. Na každom nakrúcaní ich už od prvej časti v zákulisí podporovala Vilova manželka a Dávidova mamina Eva, s ktorou si rozumejú úctyhodných 20 rokov. Zaujímalo nás, prečo sme o nej doteraz takmer nepočuli. „Ja som bola v zákulisí a fandila som im tam ako ich verný fanúšik. Nie, žeby som sa nechcela ukázať, ale je to viac-menej o nich,“ prezrádza pani Habová.

Pani Eva je však rada, že sa napokon prihlásil Vilo. Ona sama by na niečo podobné rozhodne nepristúpila a nie je si istá, či by toto napätie zvládla. „Ja som rozcitlivená, plakala by som ešte viac ako Dávid. Veľmi by to na mňa doľahlo. Záleží však aj od toho, ako by som to brala. Keby som to brala súťažne, možno by to bolo lepšie,“  myslí si Vilova manželka.

Práve vďaka nej a Dávidovej iniciatíve sa táto dvojica prihlásila do našej relácie. Vilo už totiž jednu skúsenosť pred kamerami má, no nespomína na ňu v dobrom a jedine čas napravil jeho znechutenie k televíznemu vareniu. „Keď som skončil, tak ma znechutili, že som povedal, nie, nebudem variť. Potom ma to, našťastie, opäť chytilo,“ hovorí Vilo o neľahkých časoch. V našej televízii sa však, našťastie, už dávno cíti ako ryba vo vode a varí s maximálnou chuťou a radosťou. O popularite Habovcov napokon svedčia i davy verných fanúšikov.

Sledujte Vila s Dávidom v súboji proti Lhotovcom v špeciáli Moja mama varí lepšie ako tvoja už dnes o 20:35 na JOJke!