Otrasení Habovci neskrývajú nad ukrivdenými súpermi údiv: Ani nám nepodali ruku!

Prehrať s pokorou je podľa Vila a Petra veľké umenie.

Tento týždeň sme začali v Mojej mame pomerne rozpačito a s nečakanými situáciami počas záverečného hodnotenia špecialistov. V pondelok sme so Štibrányiovcami zažili pri varení kopec zábavy ladenej v pravej futbalovej atmosfére. Záverečná prehra sa už, žiaľ, u pána Jozefa v športovom duchu neniesla ani náhodou. Podobne bol na tom včera aj pán Ľubomír Pavlásek, ktorý sa futbalovou legendou pravdepodobne inšpiroval. Obaja páni nezvládli situáciu a zutekali priamo z vysielania.

Peter a Vilo Habovci sú doteraz z oboch situácií otrasení, pretože nič podobné doposiaľ nezažili. Pán Štibrányi je futbalista, mal by vedieť prehrávať a odísť so vztýčenou hlavou. Aspoň podať súperovi ruku a neznižovať jeho varenie, že by za to nedal ani tri centy. Ja by som mu nedal ani dva centy,“ nechápe správanie súperov šokovaný Vilo. Pánom Štibrányim to ani zďaleka neskončilo. Akoby nebolo nepríjemných zážitkov dosť, podobná situácia sa zopakovala aj včera s Ľubomírom z Košíc. „Tvrdil, že recept má od michelinovského kuchára. Odišiel a nepodal ani ruku. Takéto veci nepatria medzi ľudí. My sme takisto prehrali, súperovi zatlieskali, nekomentovali a išli sme domov,“ pripomínajú Habovci situáciu, keď prehrali oni. Okrem toho Ľubomír Habovcom vyčítal, že lievance nerobili z polohrubej múky. Vilo však tvrdí, že lievance s inou než hladkou múkou ešte v živote nevidel. 
Čo však Vila mrzí najviac je, že obaja páni „zhodili“ aj našu špecialistku Zuzku Sabolovú, keď spochybnili jej rozhodnutie.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja s Habovcami aj dnes o 17:55 na JOJke!