Hudák prežil pred rokmi krušné chvíle: Nešťastiu a smrti unikol len o vlások!

Šťastie v nešťastí ich s bratom zachránilo.

Dnes večer pokračujeme s ďalšou, v poradí treťou celebritnou výzvou, v ktorej sa nám predstavia nové dvojice. Mišo Hudák a brat Saša si skrížia varešku s Jožom Vajdom a jeho sympatickou dcérou Leou. Ako prvým bude dnešný večer patriť Hudákovcom, ktorí sa budú musieť popasovať so zubáčom. Obaja bratia išli do našej výzvy s veľkým nadšením, keďže príležitostí na spoločné stretnutia je čoraz menej. „Je to limitované pracovnými povinnosťami i vzdialenosťou medzi Prešovom a Bratislavou. Keď je chvíľu čas, tak niekam zájdeme, všetko preberieme a niekedy sa ani nepreberieme,“ smejú sa Hudákovci. Tráviť spoločné chvíle im však pomáha aj vlastná kapela Baggers, alebo po slovensky žobráci, s 30-ročnou históriou.

„Mnohí nás radia medzi country music, dovolím si však protestovať. Kapela hrá od írskych vecí cez jazzové, buggy-woogie, ragtime a covery známych svetových vecí,“ vysvetľuje Mišo. Skupina však nevznikla pre biznis, ale pre zábavu úplne spontánne s partičkou kamošov v Tatrách. Vtedy len hodili na zem klobúk, ľudia im doň hádzali peniaze a „žobrákov“ si jednoducho vypýtali na scénu. S úspešnou kapelou postupne dobyli nielen Európu, ale aj Ameriku. „Dokonca sme hrali tak intenzívne, že sme boli aj 11. septembra 2001 s poslednou turistickou výpravou hore na dvojičkách. Prišla búrka, takže sa to muselo zatvárať. Ráno sa to už neotvorilo, lebo im tam niečo do toho padlo,“ prekvapuje nás Mišo Hudák. Šťastena pri nich našťastie stojí v najhorších chvíľach aj doteraz. „Keď sme boli vo Švajčiarsku v meste Lucern, hneď po tom, čo sme odišli, zistili sme, že tam zhorel najstarší drevený most na svete,“ uzatvárajú Hudákovci. Ich kuchárske umenie uvidíme už dnes večer.

Sledujte kuchársky súboj Hudákovcov a Vajdovcov v celebritnej výzve Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 20:35 na JOJke!