Deň detí v špeciálnom vydaní: Najmladší súťažiaci, ktorí si môžu podať ruky s profíkmi!

Máme radi deti, ktoré varia už takmer od narodenia.

Keďže dnes oslavujú deti celého sveta svoj sviatok, nezabudli sme na ne ani u nás v Mojej mame a pripravili sme si pre ne špeciálne vydanie. Variť budú vôbec najmladší súťažiaci v histórii spolu so svojimi rodičmi. Bojovať proti sebe bude mama Katka so synom Kikom proti otcovi Miroslavovi so synom Lukášom, ktorý má len deväť rokov, no k vareniu pričuchol už od piatich. Ako prvé jedlo vôbec sa mu podaril šalát s kuracím mäsom. Následne si trúfol aj na rezne či vajcovú polievku.

Dnes však už nemá problém prakticky s ničím. „Rád robím napríklad aj steaky. To sú moja špecialitka, s tým sa môžem zrovnať aj s dobrým kuchárom,“ pochválil sa Lukáš. 

Najradšej varí to, čo mu chutí. Problémom by už však boli ryby a iné potraviny so špecifickým pachom. Lukáš dokázal aj v našej relácii, že je na najlepšej ceste k profesionálnej kariére kuchára. Niet teda divu, že už o päť rokov sa chystá na skúšky. A kto je jeho najväčším vzorom? No predsa ocino.
Uvidíme, ako sa dnes bude dariť vo varení najmladším účastníkom relácie.

Sledujte špeciálne vydanie Moja mama varí lepšie ako tvoja pri príležitosti Medzinárodného Dňa detí dnes o 17:55 na JOJke!

Autor: Ivan Paško