Vidiečania nie sú žiadni „sedláci“: Súperov zaskočili minútovou prípravou surového mäsa!

Kde chodia hudobníci na tieto recepty?

 Nebolo dôležité vyhrať, ale zabaviť sa a venovať 500 eur Nadácii JOJ. V piatkovej celebritnej výzve Mojej mamy si proti sebe skrížili varešky legendárne skupiny Vidiek a Hex, čo bolo zárukou skvelej zábavy, ale aj zaujímavých receptov. Najmä Janko Kuric s Oňom sa pochlapili a pripravili recept, ktorý zaujal aj samotnú špecialistku Zuzku Sabolovú.

Niet divu, že sa aj vo výslednom hodnotení napokon priklonila k ich lahodnej sviečkovici, ktorá bola urobená medium rare, čiže stredne prepečená. To všetko sa im podarilo v priebehu pár posledných minút vďaka šikovnému kuchárovi Oňovi s jeho opaľovačom na creme brulee či aburi suši. Výsledným jedlom tak dala na frak staršia generácia hudobníkov mladšej a tí len uznali, že víťazi vyhrali zaslúžene. Keďže Zuzka bola už počas ochutnávky zvedavá na pôvod tohto receptu, Janko nám prezradil, že ho má od jedného dobrého kamaráta a skvelého kulinára.

Celú epizódu nájdete v našom bezplatnom archíve!

Autor: Ivan Paško