Hudákovci a Vajdovci chcú prekonať nemožné: Tri recepty naraz ľavou zadnou?

Napriek tomu to dopadne viac než dobre.

Naše staré známe kuchárske celebrity sú späť. Do celebritnej výzvy sa vracia Lea a Jožo Vajdovci, ktorí budú súperiť proti východniarskemu duu Mišovi a Sašovi Hudákovcom. „Keď je niečo úspešné, tak sa to musí vrátiť. Ja som rád, že sme sa vrátili, ale netreba to často opakovať, lebo potom sa človek vybúcha z receptov,“ smejú sa Vajdovci. Tentoraz však bude všetko oveľa komplikovanejšie, obe dvojice budú musieť pripraviť až tri recepty.

Najväčší obdiv však vzbudili Hudákovci. „Takto komplikovane a takto zložito ako Miško varil, toľko času ja doma nemám. Naozaj to ovláda a neoplatí sa s ním pretekať. Až taký dobrý kuchár nie som,“ hovorí Jožo, ktorý bol s Leou z Mišovho dezertu viac než nadšený. „Neviem, či som vôbec v nejakej dobre reštaurácii jedol taký dobrý dezert. Ten koláč trval asi najdlhšie, preto mu zobral toľko času. Určite ho budeme robiť doma,“ nadchýna sa obľúbený herec. Pri varení troch receptov bolo najdôležitejšie to, aby boli jedlá krátke a s nápadom, čo sa podarilo najmä Mišovi.

Sledujte náročný súboj Vajdovcov a Hudákovcov pri príprave troch receptov v celebritnej výzve Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 20:40 na JOJke!

Autor: Ivan Paško