Do mačky! Najlepšie Habove hlášky už aj na tričku: Vyhrajte jedno z nich aj vy

Toto doma isto nemáte.

Vila Haba sme nedávno zastihli v novom šate. Na sebe mal totiž originálne a výrazné tričko s vlastnou podobizňou a jeho najznámejšou hláškou „do mačky“. Zaujímalo nás, ako vlastne vznikol tento zaujímavý nápad. „Túto myšlienku podporil môj ‚manažér‛ Junior, za čo mu veľmi pekne ďakujem. Tieto tričká budú už čoskoro v predaji, zatiaľ sú určené len na propagáciu,“ prezrádza Vilo. Priznal však, že už teraz idú ako na dračku.

Ľudia tak môžu odteraz nosiť Vila Haba s jeho slávnymi výrokmi – „do mačky“ či „hraj na tie ruky“. Legendárny kuchár z Mojej mamy by si však vedel predstaviť minimálne ďalšiu hlášku na tričko. „Ešte mi napadla vec, že mohli byť tri s ďalším výrokom, ktorý som povedal – ‚ja sa hodím na slimáka‛ – bol by tam slimák a ja by som sa hodil podeň,“ smeje sa Vilo. Popritom si však zaspomínal aj na ďalšie výroky, ako napríklad, keď išiel Peter aranžovať tanier, odtrhol pol stromu a chcel ho dať na tanier. „Stále mám na čo spomínať v Mojej mame. Je to pre mňa, Davida aj Evu príjemné. Aj ona vie, aké to je,“ dodáva legendárny kuchár.

Napíšte nám vašu najobľúbenejšiu hlášku Vila Haba spolu s kontaktnými údajmi na facebookovej stránke Moja mama varí lepšie ako tvoja pod súťažný obrázok a vyhrajte jedno z troch tričiek aj vy!

Sledujte premiérové epizódy Moja mama varí lepšie ako tvoja už od zajtra o 17:55 na JOJke!

Autor: Ivan Paško