Moja mama má za sebou skvelý rok: Úspech a pokroky, aké čakal málokto!

Spolu sme to dotiahli ďaleko.

Je to už presne rok, odkedy sme odvysielali prvú epizódu vtedy ešte neznámej kulinársko-zábavnej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja. Presne 17. augusta 2015 sa vám hneď v prvých minútach predstavil moderátor Milan "Junior" Zimnýkoval, ktorý prezradil, že dlho váhal, či prijme pozvanie do ďalšej z mnohých kuchárskych relácií až kým nezistil, že táto je úplne iná. Už vtedy sme vám sľubovali, že s nami zažijete veľké prekvapenia, šialenú rýchlosť, ale aj uvoľnenú zábavu...

V ďalších minútach sa nám predstavila špecialistka Zuzka Sabolová s vtedy ešte miernou trémou. Postupom času sme si obľúbili nielen jej kritiku, ale aj cenné rady. K nej sa postupne pripojili aj ďalší špecialisti - Martin Korbelič, Marek Ort a svojho času aj Massimo Attanasio.

Hviezdami prvých častí boli jednoznačne Jožko s mamou Martou Hetešovci, ktorým sa podarilo spraviť poriadnu šou. A hoci neurobili s perkeltom či slepým gulášom dieru do sveta, na ich výkony sa dodnes nezabudlo. Neskôr sa nám predstavili ďalšie dvojice, ktoré utkveli v pamäti. Takými boli jednoznačne Habovci, Lhotovci sestry Hofericové a mnohé ďalšie. 

Všetky epizódy od 17. augusta 2015 až dodnes nájdete v našom bezplatnom archíve.

Zostaňte nám verní aj naďalej a sledujte nové premiérové epizódy Mojej mamy vždy od pondelka do piatka o 17:55 na JOJke!