Junior nemal šancu utiecť pred cibuľovou pusou: Babka Janka sa vrátila s veľkým apetítom!

A to nebolo zďaleka všetko.

Isto si spomínate na babku Janku, ktorá v našej relácii spravila spolu s vnučkou Veronikou poriadnu šou. Zábavnú šnúru jej vtedy prekazilo nečakané vypadnutie. Janka sa však nevzdala a tentoraz prišla so svojou dcérou Mirkou, ktorá priznala, že rovnakú šou zažíva aj doma mimo kamier. "To sa nedá, že budem tam len tak stáť a nič nehovoriť," obhajuje Janka svoju akčnú povahu. Ani sa teda nečudujeme, že žiadna z dievčat nepociťovala trému či napätie. "Ja som nemala stres. Iba vtedy, keď sa začala rozprávať s Juniorom o prsiach a o netradičnom sne," povedala nám Mirka. 

A práve vtedy sa začala poriadna zábava. Janka totiž začala podrobne rozprávať o skutočne desivom a netradičnom sne o zvieratách a zuboch, ktorý sa jej prisnil tesne pred natáčaním. Jeho znenie si však už musíte vypočuť sami priamo od nej. 

Zlatý klinec však nastal v závere varenia, keď Janka nenechala nič dlžná svojej "cibuľovej" povesti. S Juniorom sa stavila, že ak zje cibuľu, musí jej dať pusu. A hoci moderátor neveril, že to skutočne zje, svoj sľub napokon musel dodržať. Sledujte dnes Moju mamu a uvidíte ďalšie bláznivé varenie s babkou Jankou a jej dcérou Mirkou.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!