Nočná mora špecialistu na rodinnej dovolenke: Korbelič nebude na toto leto spomínať v dobrom!

Čo môže špecialistu nahnevať ešte viac?

S premiérovými epizódami Mojej mamy sa na obrazovky JOJky vrátil aj obľúbený špecialista Martin Korbelič. A hoci sa už teraz opäť vrhol spolu s ďalšími kolegami do nakrúcania nových epizód, uplynulé týždne si ešte stihol oddýchnuť spolu s rodinou na rodinnej dovolenke v Sardínii. Všetko bolo v najlepšom poriadku, až na jednu výnimku. Tou bolo podľa očakávaní jedlo, ktoré Korbeličovcov nepríjemne zaskočilo. „Neviem, či to mám komentovať, boli sme veľmi nespokojní. Tešil som sa na talianske cestoviny a opak bola pravdou. Bolo to pre mňa menšie sklamanie,“ hovorí Martin. 

Štandardne sa síce profesionálny gastronóm snaží príliš neriešiť jedlo v reštaurácii a brať všetko s nadhľadom, tentoraz mu už pohár trpezlivosti pretiekol. Zjem všetko, nie som prieberčivý, už to potom hovorím len z profesionálneho hľadiska. Potom si pofrflem. Ten, kto chce radu, poradím mu. Nie som ten, kto by sa sťažoval,“ pokračuje Korbelič.  

Jedným dychom však dodáva, že jedlo je významnou časťou dovolenky. "Človek si príde oddýchnuť k moru, nič nerobiť, len si niečo zajedať a toto je súčasťou. Nemusí sa prejedať, ale aspoň také drobnosti príjemne spestrujú dovolenku," myslí si špecialista. Napriek všetkým zlým skúsenostiam z dovolenky však nezažil najhoršie jedlo v reštaurácii, ale práve v našej relácii. "Najmä v začiatkoch to boli strašné jedlá poniektoré. Dúfam, že už to nikdy nebude horšie, ale môže to byť," uzatvára obľúbený kat.

Sledujte reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja vždy od pondelka do piatka o 17:55 na JOJke!