Chystáme špeciálny kasting do Mojej mamy: Najlepšia zábava a varenie naživo s Juniorom!

Tam jednoducho musíte byť.

Takýto kasting sme tu ešte nemali. Tentoraz máme ďalšiu skvelú správu nielen pre všetkých milovníkov dobrého jedla a relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja, ale aj pre fanúšikov obľúbeného a ostrieľaného moderátora tejto šou Milana „Juniora“ Zimnýkovala. Chystáme pre vás špeciálny kasting na nové súťažné dvojice do Mojej mamy, ktorého súčasťou budú aj exkluzívni hostia - moderátor Junior a obľúbený špecialista Marek Ort. Oboch uvidíte v akcii dokonca hneď dvakrát, pretože sa vás chystajú nielen privítať a zabaviť, ale vám aj niečo dobré navariť!

Všetkých, ktorí si už konečne chcú vyskúšať varenie v našej televíznej kuchyni plné zábavy a zároveň sa stretnúť s obľúbeným moderátorom, pozývame v nedeľu 02. októbra na Liptov do rekreačného a športového centra MARINA LIPTOV na brehu Liptovskej Mary.

Náš tím a Junior sa na vás tešia od 09. až do 15. hodiny v Bobrovníku na brehu Liptovskej Mary. Tí najlepší z vás postúpia priamo do vysielania kulinárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja a budú tak mať šancu zabojovať o 500 eur.

Neváhajte a príďte na kasting do relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja!

 

Moja mama - Marina Liptov Zdroj: Športové a rekreačné centrum MARINA LIPTOV na brehu Liptovskej Mary pri Bobrovníku

Nedeľa 02. októbra od 9:00 – 15:00 – Rekreačné a športové centrum MARINA LIPTOV, Bobrovník 140.

Tešíme sa na vás!