Vilo Habo splnil malej fanúšičke najväčší sen: Detská radosť na nakrúcaní Mojej mamy!

Niet nad úprimnú detskú radosť.

Vilo Habo opäť ukázal svoje veľké srdce. Tento raz sa rozhodol splniť svojej mladej fanúšičke najväčší sen - vidieť naživo nakrúcanie relácie, ktorá preslávila aj jeho. Pre dvanásťročnú Natálku to bolo obrovské prekvapenie a príjemný šok, keďže o ničom do poslednej chvíle netušila. O to väčší zážitok napokon mladá fanúšička mala. "Naživo to bolo veľmi pekné a úplne iné, než v telke bez hudby a emócií. Najviac sa mi páčilo úplne všetko," teší sa mladá diváčka z krásneho zážitku. Spolu s Vilom sa zhodli, že štúdio, ktoré sme na začiatku tejto sezóny vynovili a zmodernizovali, je ešte krajšie, než v čase, keď ešte varil on s Davidom.  

Moja mama - Vilo Habo splnil malej fanusicke velky sen Moja mama - Vilo Habo splnil malej fanusicke velky sen Zdroj: joj.sk

Mladá fanúšička však nemá k vareniu a pečeniu vôbec ďaleko ani doma. "Baví ma varenie a tiež pečiem a aj pomáham mamine. Najradšej robím muffiny a koláče," prezrádza Natálka. Jej splnený sen má na svedomí práve mamina, ktorá Vila stretla na jednej akcii a nič nenechala na náhodu. "Mama spomínala, že Natália by chcela vidieť dej toho, ako sa tu varí a čo všetko sa tu deje. Povedal som jej, že dobre, nesmieš jej nič hovoriť a ja to vybavím. Nebude to síce V siedmom nebi s Vilom Rozborilom, ale Vilo Habo plní sen," smeje sa Vilo. Svoj sľub dodržal a vydal sa do Natálkinej školy, aby prepadol a prekvapil nič netušiacu školáčku priamo na vyučovaní. "Trošku ma to hreje, keď sú aj takíto fanúšici. Dieťa to hovorí od srdca a pre mňa je to úplné nóvum," dodáva Vilo. Všetci sa zhodneme na tom, že nie je nič krajšie, ako vidieť úprimnú radosť v detských očiach, ktorú prináša aj naša relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja už vyše roka každý pracovný deň.  

Sledujte premiérové epizódy Moja mama varí lepšie ako tvoja každý pracovný deň o 17:55 na JOJke!