Obrovské výročie Mojej mamy: Vďaka vám sme natočili najlepších 300 častí na svete!

A stále v tom budeme pokračovať.

Všetko sa to začalo 2. mája 2015, kedy všetci dúfali, že relácia splní očakávania divákov a vydrží na obraze čo najdlhšie. Aj tie najväčšie a najoptimistickejšie sny sa napokon naplnili a vaša obľúbená relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja má za sebou nakrúcanie jubilejnej 300. epizódy. Pri tejto príležitosti sme prichystali pre členov štábu a nič netušiaceho režiséra obrovské prekvapenie a sladkú odmenu. Všetci boli príjemne prekvapení a hrdí na to, že môžu byť súčasťou tohto skvelého projektu. „Ja si myslím, že je to obrovský úspech, táto relácie prežila už čokoľvek, aj dobrého aj zlého. Treba povedať, že varia naozaj obyčajní ľudia a to je veľmi dôležité a som veľmi dojatý,“ neskrýval svoje nadšenie režisér Tomáš Eibner.

Podobné emócie zažil aj moderátor Milan „Junior“ Zimnýkoval, ktorý je hrdý nielen na svoju prácu, ale najmä na prácu celého štábu bez výnimky. „Je to o ľuďoch zo štábu,“ myslí si Junior. V 300 častiach sme v našej relácii zažili veľa pekných momentov. Prvú epizódu ste mohli vidieť 17. augusta 2015 s nezabudnuteľnými Hetešovcami. Nakrúcalo sa už vyše 150 dní, súťažiaci dokopy uvarili úctyhodných 2400 porcií. Niektorí sa udržali v kuchyni dlhšie, iní sa len tak mihli. Obrovské pokroky sa v našej kuchyni udiali nielen po vizuálnej stránke, ale aj vďaka neustále sa zvyšujúcej úrovni samotných jedál. To všetko aj vďaka súťažiacim ako sú Habovci, Lhotovci či naši najväčší rekordmani Tomáš s Miškou, ktorých jedlá špecialisti ochutnali až 29 krát.

Výroba jednej časti trvá približne tri hodiny a za deň sa natočia dve. Na pľaci však nie sú len súťažiaci a Junior, ale aj šiesti kameramani, maskérky, redaktorky, výrobný štáb, zdravotníci, a hasiči, teda dokopy na dianie v našej televíznej kuchyni dohliada až 45 ľudí. Ak ste o tom náhodou ešte nevedeli slovenská verzia Mojej mamy je najlepšia na svete. Z našich epizód sa dokonca inšpirovali aj zástupcovia z celého sveta na festivale v Cannes. Relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja teda prajeme ešte minimálne ďalších 300 skvelých častí.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!