Proti nepriazni v kuchyni bojuje úsmevom: Prišla ako obyčajné dievča, odísť chce ako celebrita!

Podarí sa jej to?

Hoci to nemali v živote a ani v našej kuchyni vždy jednoduché, nevzdávajú sa a prekážky sa rozhodli prekonať s úsmevom na tvári. Záhoráčky Roderika s mamou Dianou nám dnes predstavia svoju  netradičnú „šaštínsku pochúťku“, ktorá síce nedopadla podľa ich predstáv, ale cieľ si dievčatá predsa len splnili. „Ja som nás prihlásila, lebo chcem byť celebrita – herečka, lebo je to zaujímavé. Herečka preto, lebo spievať neviem, tancovať viem, ale slabo. To by som sa moc nezviditeľnila,“ zamýšľa sa Roderika.

Obe dievčatá sa však zhodli na tom, že recept dopadol katastrofálne. Problémom bolo najmä to, že Roderika ho vôbec nepoznala. „Nezvykne ani variť, jedine ak cestoviny, žiadne mäso. Keď odkryla zvon, už som vedela, že sa jej to nepodarí a že sa môžem iba zasmiať,“ prezrádza vždy usmiata Diana. Nepodarené jedlo malo za následok to, že súperi sa ho napokon ani nedotkli. Podľa Diany sa však mohli predsa len prekonať a okoštovať aspoň kúsok.

A čo robia dievčatá mimo našej televíznej kuchyne? Diana je síce momentálne bez práce, no nesťažuje sa. „Ja nerobím nič, načo? Inak som krajčírka, robím všeličo. Dcéra po mne zdedila miesto, musela som to nechať, už som sa narobila dosť,“ hovorí Diana. Dcéra Roderika zas zanechala školu, no momentálne pracuje vo firme, ktorá sa zaoberá kovovýrobou. „Nechala som školu z rodinných dôvodov. Bola to dobrá škola, ale naši sa rozvádzali a mňa to chytilo za srdiečko. Bolo to zlé,“ hovorí mladá súťažiaca, ktorá si už štúdium do budúcna neplánuje dokončiť, keďže sa chce naplno venovať svojej práci.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!