Príprava na výhru dá zabrať: Účinkovanie v šou stojí Dušana a Sandru nemalé peniaze!

Pre výhru treba obetovať veľa.

Byť jednými z najúspešnejších súťažiacich v Mojej mame nie je len o radostiach, ale záorveň aj o mnohých starostiach. Svoje o tom vedia aj naši najnovší šikovníci Dušan a Sandra, ktorí majú za sebou už vyše 20 epizód. Už vyše mesiac sa tak musia popasovať nielen s každodenným nedostatkom spánku, keďže polovicu dňa strávia nakrúcaním, ale aj s dôslednou prípravou a tréningom na každý recept. Popritom však dostáva zabrať aj ich šatník, keďže nechcú byť každý deň odetí v rovnakom outfite. "Je to veľmi náročné na môj šatník, keďže všetky veci mám v Rakúsku a je to ďaleko. Musím vyťahovať kúsky zo starej skrine, ale trocha aj chodíme po nákupoch," prezrádza Sandra. Dušan si však s outfitmi ťažkú hlavu rozhodne nerobí. "V mojom prípade je to jednoduchá vec - pät vecí, ktoré točím stále dokolaSme tu na varenie, nie sme módna polícia," pokračuje Dušan. 

Oblečenie však nie je jediné, na čo míňajú v súvislosti s účinkovaním v Mojej mame peniaze. Po celodennom nakrúcaní sa vždy vyberú do obchodu na nákup surovín, aby mohli doma trénovať na každý recept. "Viac sme prerobili, ako zarobili. Skúšame recepty a viac som nechal u mäsiara a v potravinách, než v módnom obchode," vysvetľuje Dušan, ktorý radšej investuje do nákupu surovín, než do oblečenia. Ružové tričko, ktoré som mala na sebe nebolo moje, keďže som pôvodne prišla v pásikavej košeli. Sandra však napriek vzdialenému šatníku nikdy neprišla odetá rovnako, akurát v jednej časti jej museli vymeniť naše kostymérky pásikovanú košeľu za ružové tričko. Jej pásiky by totiž naše kamery nezniesli.  

Svedomitá príprava sa teda skutočne oplatila. Dušan so Sandrou majú za sebou aj obrovský miľnik - dvadsiaťnásobný postup. "Mali sme míľnik 10 častí a všetko nad je bonus. Človek sa na to namotá a tvári sa, že je jedno, aj keď vypadne, ale napokon to nie je jedno," prezrádza šikovné duo. A hoci sú už obaja niekedy unavení, stále idú na plný výkon a inak to nebude ani dnes. 

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!