Slobodná matka sa dočkala zázraku: Keď prišiel Michal, život sa jej v momente obrátil naruby!

Keď láska aj hory prenáša.

V Mojej mame sa nám predstavila ďalšia zaľúbená dvojica, k manželom Gabike a Michalovi Mihálovovcom pribudla veselá dvojka v podobe Michala a Radky, ktorí sú spolu ešte len štyri mesiace, no vyzerajú, akoby to bolo oveľa dlhšie. Radka bola pred zoznámením s Michalom slobodná mamička, ktorá mala starostí viac než dosť a spoznanie s ním jej obrátilo život na ruby. Malého syna začali vychovávať spolu, starostí odbudlo, odvtedy má konečne viac času na seba. „Mala som veľa povinností, zaplatiť účty, nosiť deti do roboty, vyzdvihnúť, urobiť večeru. Slobodné mamičky to majú ťažké a nemajú veľa času,“ vysvetľuje Radka.

Nový priateľ jej pomohol napríklad aj tým, že ju dokopal do fitka, kúpil permanentku, hoci sa logicky najprv zdráhala a vyhovárala na nedostatok času. Čo je však dôležitejšie, Michal sa okrem toho postaral aj o jej malého syna, ktorý je takisto šťastnejší a spokojnejší, keďže vidí aj otcovské vzory v kompletnej rodine.

Láska Michala a Radky pritom začala v dnešnej dobe čoraz menej využívanou prirodzenou cestou. „Videl som ju na zábave s kamarátkou, opýtal sa a už to išlo,“ vysvetľuje Michal, ktorý si rozumie s Radkiným synom dokonale. Aj to je dôkaz toho, že nie nadarmo sa hovorí o láske, ktorá aj hory prenáša.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!