S hľadaním talentov pomáhali aj ostrieľané tváre: Našli sme budúce hviezdy Mojej mamy!

Takto to vyzeralo na nitrianskom kastingu.

Za sebou máme ďalší z veľkých kastingov do relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja v Nitre. Cieľom bolo nájsť nové tváre, ktoré už čoskoro uvidíme v našej televíznej kuchyni. Popri tom mohli všetci skalní fanúšikovia zažiť aj svojich obľúbených špecialistov naživo a vidieť ich netradične všetkých troch v akcii. Zuzka, Marek a Martin si vyskúšali uvariť svoje obľúbené recepty a mohli sa tak konečne stretnúť všetci pokope. Zábavným popoludním divákov sprevádzal Junior.

 

Na kastingu sa dokonca objavili aj známe mená, ktoré dokonca pomáhali v hľadaní nových tvárí. Vidieť ste mohli napríklad Jožka Vivodíka. Aj vďaka nemu sme našli desiatky budúcich hviezd. Svojou návštevou nás totiž okrem Jožka poctila aj známa dvojica Matej a Silvia. Oboch môžete už od včera vidieť aj na našich televíznych obrazovkách. Okrem skvelej zábavy mohli diváci získať podpisy od svojich obľúbených špecialistov a Juniora a účastníci kastingu zas mohli vyhrať hodnotnú cenu od spoločnosti Delimano.

Pozrite si vo videu, ako to vyzeralo na nitrianskom kastingu do relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja a nezabudnite sa prihlásiť aj vy cez náš webový formulár!

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!