Uvarili sme s vami neuveriteľných 500 častí: Oslavovali sme s najväčšími tvárami Mojej mamy!

To všetko vďaka vám.

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou. Pred dvoma rokmi by len málokto uveril, že práve relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja sa dopracuje až k 500 natočeným epizódam. Práve vo štvrtok sme však túto magickú hranicu prekročili a spojili to s menšou oslavou. Nesmeli na nej, samozrejme, chýbať ani najväčšie hviezdy tejto obľúbenej relácie z jej takmer dvojročnej histórie. Svojou návštevou nás poctili napríklad Lhotovci, Habovci, Kohútovci, Vivodíkovci, Balu a Jogi, Vivodíkovci a mnohí ďalší. Na tejto veľkolepej oslave sme si však uctili nielen najlepších súťažiacich, ale aj početný štáb, ktorý sa podieľa na výrobe každej relácie. To všetko s príchuťou obrovskej torty s obrázkom Juniora, ktorú nakrájala špecialistka Zuzka Sabolová. O hudobný sprievod sa postarala kapela Hex, ktorí dokonca u nás už aj varili v celebritnom špeciáli proti skupine Vidiek.

​V priebehu 500 častí relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja sme objavili niekoľko stoviek rodín, párov, súrodencov, snúbencov a najmä mám a otcov. Všetko to odštartovali 17. augusta 2015 legendárni Hetešovci proti dievčatám Ďuratným. Vďaka Jožkovi a Marte sa v našej šou udomácnil pojem Hetešovka – kovová rukavica, ktorá mladému Hetešovi chránila prsty pred nepríjemným zranením. Toľko šťastia už nemala dorezaná Miška, ktorá skončila na pohotovosti. Medzi najskalnejšie recepty v našej šou jednoznačne patrí perkelt, paprikáš či napríklad soté na tisíc spôsobov.

Moja mama - 500 cast Junior Moja mama - 500 cast Junior Zdroj: joj.sk

V Mojej mame sme sa však stali aj svedkami konfliktu, kedy súťažiaci z Košíc nezvládol hodnotenie a pustil sa aj do samotného režiséra. Ten sa síce oslavy 500. časti nezúčastnil, zato mnohé iné známe tváre si štvrtkovú oslavu naplno užili. Ďakujeme vám za priazeň a veríme, že to dotiahneme do ďalšej päťstovky. Pozrite si video z oslavy 500. epizódy relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!