Toto si Korbelič fakt nezaslúžil: Súťažiaci mu prichystali nebezpečné prekvapenie!

Ako to celé bolo?

Dnes to mal Martin Korbelič poriadne ťažké. Aj zdanlivo obyčajné ochutnávanie jedla sa totiž môže očividne premeniť na horor. Za všetko mohlo nedbanlivé varenie súťažiaceho Štefana, ktorému počas prípravy omáčky padol do mixéra uzáver zo soľničky. Všetko sa však odohralo v priebehu stotín, a tak si nikto nič nevšimol. Čo však bolo najhoršie, Štefan plast veselo mixoval ďalej spolu so zvyškom omáčky. Rozmixoval ho napokon tak dobre, že si stále nikto nič nevšimol. A to až do osudného momentu, kedy ochutnal svoju porciu špecialista Martin Korbelič. „Neviem, či ste sa dohodli a ste ma chceli zabiť, alebo čo, ale ja som tam našiel takúto vec, ktorú som skoro zjedol. Je to nejaký plast. Aj som pátral a zistil som, že nám chýba tento vrchnák,“ ukázal Korbelič na fľastičku zo solničky a následne začal z omáčky vyťahovať ďalšie a ďalšie kúsky plastu.

Moja mama - Súťažiacemu spadol do mixéra vrchnák zo solničky, ktorý napokon skončil u špecialistu i súperov Moja mama - Súťažiacemu spadol do mixéra vrchnák zo solničky, ktorý napokon skončil u špecialistu i súperov Zdroj: joj.sk

Zázvorová omáčka tak dostala nový nádych a chalani napokon zo súťaže vypadli. Niet divu. Najdôležitejšie však je to, že sa nikomu nič vážne nestalo. Omáčku navyše ochutnávali aj Fero s Ivanom, ktorým tiež čosi nehralo. Ako sa to celé udialo, uvidíte v našom videu. 

Celú epizódu nájdete v našom bezplatnom archíve!