Koniec pauzy, Moja mama je späť: Pripravujeme pre vás nové časti obľúbenej relácie!

Staňte sa súčasťou pokračovania obľúbenej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja a prihláste sa už teraz. Okrem skvelých výhier zažijete kopec zábavy v našej televíznej kuchyni.

Konečne sme sa dočkali. Pre všetkých skalných fanúšikov napätia v televíznej kuchyni máme skvelú správu. Na JOJku sa vracia obľúbená relácia Moja mama varí lepšie ako tvojaUž sú to takmer štyri roky, odkedy uzrela táto kultová televízna šou o varení svetlo sveta na čele s legendárnymi Hetešovcami. Za ten čas sa relácia posunula veľkým krokom vpred nielen vďaka šikovným dvojiciam, ale najmä vďaka všetkým divákom, ktorých hlas neustále počúvame. V decembri 2018 sme vás informovali, že obľúbená relácia o varení si dáva na istý čas pauzu. A teraz prichádza moment, kedy sa Moja mama vracia späť na televízne obrazovky. 

​​Už onedlho sa tak môžete tešiť na nové šikovné dvojice a čerstvé recepty, s ktorými budeme pokračovať v doterajšej vysoko nastavenej latke varenia i zábavy. Chýbať, samozrejme, nebudú ani obľúbený moderátor Junior a všetci traja špecialisti. Buďte súčasťou pokračovania Mojej mamy aj vy. Prihláste sa cez náš formulár a zabojujte o skvelé peniaze a navyše zažijete kopec zábavy v našom televíznej kuchyni.

PRIHLÁSTE SA DO RELÁCIE MOJA MAMA VARÍ LEPŠIE AKO TVOJA AJ VY CEZ TENTO FORMULÁR!