Z mladého Haba je už dospelý chlap: Tejto kráske teraz patrí jeho srdce!

Dávid Habo mal v čase svojej premiéry v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja len 15 rokov. Dnes má už 19 a po jeho boku sa už dlhší čas objavuje istá sympatická slečna.

​V obľúbenej kulinárskej relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja patrili medzi najväčšie hviezdy už od začiatku jednoznačne aj Habovci. Najprv súťažili Vilo s jeho synom Dávidom a o niekoľko mesiacov neskôr sa v šou objavila aj Vilova manželka Eva. Všetkým sa darilo nadpriemerne a zo súťaže si odniesli tisíce eur. Dávid sa navyše zlepšoval každým dielom, čo bolo vidieť aj na jeho výkone. V čase svojich začiatkov v Mojej mame mal pritom len 15 rokov, postupne však svoje kuchárske umenie výrazne zdokonalil. Čas plynul a Dávid sa viditeľne zmenil. V priebehu niekoľkých rokov sa stal z mladého Haba dospelý chlapec a medzičasom si našiel aj sympatickú priateľku Renátu. O ich láske svedčia aj krásne slová, ktoré Dávid svojej priateľke adresoval: "Veľmi moc ťa milujem a chcem, nech vieš, že navždy budem milovať iba teba. Si moje všetko a nikdy ťa nevymením za nič na svete. Milujem ťa moc, láska moja." Pozrite sa, akú kočku si dnes už 19-ročný Dávid zbalil. 

Dávid Habo so svojou priateľkou Renátou Dávid Habo so svojou priateľkou Renátou Zdroj: instagram @davidhabo

Už onedlho pre vás začneme pripravovať nové časti relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja. Prihláste sa do našej relácie už teraz prostredníctvom formulára

Tagy: Dávid Habo