Legendárny Fero Sedlák je späť: Akú úlohu bude mať tentokrát v Mojej mame?

Jeden z najobľúbenejších súťažiacich relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja sa vracia na obrazovky. Tentokrát však v úplne inej role.

Najväčší rekordmani vo vyše štvorročnej histórii Mojej mamy sú bezpochyby Ivan s Ferom, ktorí sa prebojovali až do deväťdesiatich duelov. Z relácie sa napokon rozhodli odísť úplne dobrovoľne, a to dokonca po výhre nad Zuzanitou a Danou. Vtedy tak doslova šokovali všetkých divákov. Za týmto rozhodnutím stáli predovšetkým povinnosti, ktoré už viac nedokázali odsúvať a odkladať. Pôvodne pritom chceli skončiť už oveľa skôr. Od účinkovania v šou sa toho v ich živote veľa zmenilo. Fero napríklad brázdi Slovensko spolu s Juniorom v rámci projektu  “Šuhajíci pri panvici”, ktorý je u ľudí mimoriadne obľúbený. Legendárny kuchár sa však po niekoľkých mesiacoch vracia späť do Mojej mamy a opäť si budú mať možnosť vychutnať jeho skvelé kuchárske zručnosti aj všetci diváci.

Fero Sedlák v úlohe špecialistu Fero Sedlák v úlohe špecialistu Zdroj: TV JOJ

Rozdiel však bude v tom, že Fero nebude variť ako sme na to boli zvyknutí, ale sa postaví na opačnú stranu v role špecialistu. Jedlá však zatiaľ hodnotiť nebude, jeho úlohou totiž bude pomáhať súťažiacim. Keď si nebudú dať vedieť rady, zavolajú si ho a on im vbehne do "deja" a nasmeruje ich na tú správnu cestu. Zatiaľ však hodnotiť jedlá nebude. S takouto novinkou je však mladý profesionál nesmierne spokojný. "Vôbec som to nečakal, že dostanem takúto príležitosť, čo ma veľmi potešilo. Snažím sa pomôcť a dať súťažiacim maximum. Na opačnej strane je to menej stresujúce, ale cítim zodpovednosť, aby som nepokazil výsledok súťažiacim," hovorí Fero, ktorého veľmi potešilo, že môže byť opäť súčasťou relácie a navyše aj pomáhať súťažiacim. "Odteraz už budem pravidelne, takže sa veľmi na to teším a dúfam, že splním úlohu, akú mám," dodáva nový špecialista. 

Fera uvidíte v role nového špecialistu už v pondelok v relácií Moja mama varí lepšie ako tvoja o 18:00 na JOJke!

Tagy: Fero Sedlák