Radikálne sa mu zmenil život: Takto si žije Fero z Mojej mamy dnes!

Po účinkovaní v Mojej mame nabral nielen skúsenosti, ale aj sebavedomie. Fero Sedlák si aktuálne plní svoj gastronomický sen a popritom účinkuje aj v samotnej relácii v úlohe špecialistu.

​Život je zmena. Najväčší rekordmani vo vyše štvorročnej histórii Mojej mamy sú bezpochyby Ivan s Ferom, ktorí sa prebojovali až do deväťdesiatich duelov. Z relácie sa napokon rozhodli odísť úplne dobrovoľne, a to dokonca po výhre nad Zuzanitou a Danou. Od účinkovania v šou sa toho v ich živote veľa zmenilo. Fero napríklad brázdi Slovensko spolu s Juniorom v rámci projektu  “Šuhajíci pri panvici”, ktorý je u ľudí mimoriadne obľúbený. Legendárny kuchár sa však po niekoľkých mesiacoch vrátil späť do Mojej mamy a opäť si budú mať možnosť vychutnať jeho skvelé kuchárske zručnosti aj všetci diváci. Jeho úlohou je byť špecialistom, ktorý pomáha súťažiacim v rýchlom naprávaní receptu, keď si práve nevedia dať rady a zavolajú si ho na pomoc. Fera teda budeme vídavať na obrazovkách častejšie.

Moja mama - Fero Sedlák Moja mama - Fero Sedlák Zdroj: TV JOJ

Po niekoľkomesačnej odmlke sa však jeho život po poslednom účinkovaní v šou významne zmenil. "Dostal som väčšie odhodlanie a spravil som krok dopredu. Venujem sa veciam, ktoré ma veľmi bavia a ma napĺňajú a Moja mama mi v tom veľmi, veľmi pomohla," prezrádza obľúbený gastronóm. Fero sa v súčasnosti venuje rôznym gastroprojektom a pracuje v jednej známej prešovskej reštaurácii. Jeho cieľom je venovať sa najmä modernej gastronómii a ísť zdravšou cestou. "Snažím sa prerábať alebo upgradovať recepty, ktoré sú staré a ľudia ich poznajú, no popritom vynechať procesy, ktoré dehonestujú surovinu. Dôležité je zachovať živiny a vyťažiť zo suroviny maximum," vysvetľuje Fero. Ako príklad uvádza to, že mäsá sa snaží nepiecť dlho, ale radšej ich suvituje, čím sa zachová v mäse viac živín a receptom sa zároveň dodá farebnosť. Fera môžete vidieť aj v najnovších epizódach Mojej mamy. 

Fera uvidíte v špeciáli relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 18:00 na JOJke!

Tagy: Fero Sedlák