Samostatná jednotka, ktorá odmieta pomoc: Tvrdohlavá Miška chce byť na všetko sama!

Moja mama varí lepšie ako tvoja je opäť bohatá o kopec zaujímavých situácií, aké sa dejú aj bežne u vás doma v kuchyni. Inak to nebude ani v dnešnej epizóde.

Mamina pomoc bola úplne zbytočná, Monika si aj tak spravila všetko po svojom Mamina pomoc bola úplne zbytočná, Monika si aj tak spravila všetko po svojom Zdroj: TV JOJ

​Tento týždeň s nami v Mojej mame varia ďalšie zaujímavé dvojice, konkrétne v zložení mamy Moniky s dcérou Miškou proti Romanovi a Marcele. Prvá spomínaná dvojica dnes bude variť kurací gyros v tortille. Mamina Monika sa bude snažiť všemožne Miške pomáhať, no nestretne sa to príliš s úspechom. Pri každom jej pokuse o výpomoc ju automaticky odmietne a radšej si chce všetko spraviť po svojom. V jednej chvíli sa jej však Monika do varenia predsa len pripletie a snaží sa jej "helfnúť" aspoň s prípravou omáčky. Ona však s výsledkom rozhodne nie je spokojná a celý vpád do kuchyne vníma, že jej mama zbytočne zobrala čas. Väčšinu majonézy, ktorú jej do omáčky pridala, aj tak vykydla späť. Omáčku si tak napokon aj tak spravila po svojom a Monika sa radšej na všetko iba "z diaľky" pozerala. A tak to vyzeralo aj počas celého varenia. Niet divu, že sa Monika cítila väčšinou ako tretie koleso na voze. Viac uvidíte vo videu HORE a dnes večer v Mojej mame. 

Sledujte reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 18:00 na JOJke!