Nádherné gesto 11-ročnej Sárky: Celú výhru z Mojej mamy venovala na onkológiu!

Tomu sa povie nádherné gesto, aké nezvyknú robiť ani dospeláci. Jedenásťročná Sárka síce za uplynulý týždeň v Mojej mame odchádza s víťazstvom, avšak finančnú výhru si nenechá pre seba, ale venuje ju tým, čo ju potrebujú najviac.

Tento týždeň bol v Mojej mame maximálne vyrovnaný a zároveň poriadne emotívny. Navyše sme všetkým divákom opäť dokázali, že nie je ničím výnimočným, ak vedia deti variť oveľa lepšie než dospeláci. Vysokú latku tentokrát nastavili obe dievčatá - Sárka i Klaudia, ktoré pritom majú len 11 rokov. Celkovým víťazom je napokon Sárka s dedkom Ladislavom, ktorí zvíťazili troma výhrami nad Klaudiou. Tá má zas s krstnou mamou Vierou na konte dve výhry. Sára si tak odnáša z našej relácie slušnú výhru v hodnote 1500 eur a Klaudia rovnú tisícku. V závere ich posledného súboja však víťazka Sára urobila prekrásne gesto, ktoré už vopred nepriamo avizovala v predošlých dieloch.

Sárka venovala celú svoju výhru na detskú onkológiu Sárka venovala celú svoju výhru na detskú onkológiu Zdroj: TV JOJ

​Od začiatku si tak bola istá, kam poputuje celá výhra, nech by bola v akejkoľvek výške. Jej cieľ bol totiž jasný - pomôcť tým, ktorí to potrebujú najviac. Sama pritom vie, o čom hovorí. "Tým, že ja som bola operovaná na srdce, keď som bola malá, tak by som to chcela darovať chorým detičkám na onkológiu," prezradila Sárka svoje rozhodnutie, kam chcela už od začiatku poslať svoje peniaze z Mojej mamy. Takýmto šľachetným gestom napokon príjemne prekvapila úplne všetkých. Ani jej ostrieľaná súperka Klaudia sa netajila tým, že po vyslovení týchto slov jej okamžite naskočila husia koža. Dobrosrdečná Sárka už svoju výhru aj stihla darovať na detskej onkológii v Detskej fakultnej nemocnici na Kramároch v Bratislave. 

Sledujte reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!