Sárka splnila svoj sľub: Výhru z Mojej mamy odovzdala chorým detičkám!

Hoci má iba 11 rokov, má obrovské srdce. Sárka z relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja venovala celú svoju výhru tým, ktorí to najviac potrebujú.

Tomu sa povie krásny skutok, aký nezvyknú robiť ani dospeláci. Jedenásťročná Sárka dokázala celému Slovensku, že má obrovské srdce. Síce v minulom týždni v Mojej mame odišla s krásnym víťazstvom, finančnú výhru si nenechala pre seba, ale venovala ju tým, čo ju potrebujú najviac. Sumu 1500 eur napokon venovala na detskú onkológiu. K tomuto rozhodnutiu prispel aj fakt, že sama bola v útlom detstve operovaná na srdce, a preto vedela, že tieto peniaze pomôžu oveľa viac chorým deťom. Takýmto šľachetným gestom napokon príjemne prekvapila úplne všetkých. Ani jej ostrieľaná súperka Klaudia sa netajila tým, že po vyslovení týchto slov jej okamžite naskočila husia koža. 

Moja mama - Sárka venovala výhru na detskú onkológiu Moja mama - Sárka venovala výhru na detskú onkológiu Zdroj: TV JOJ

Dobrosrdečná Sárka splnila svoj sľub a svoju výhru už aj stihla darovať na detskej onkológii v Detskej fakultnej nemocnici na Kramároch v Bratislave. To však nebolo všetko. Sárka zobrala svojich kamarátov zo speváckeho zboru, výzdobu, darčeky a špecialistov Martina Korbeliča a Zuzku Sabolovú a za chorými deťmi sa vybrala osobne. "Ja som sa rozhodla deťom na onkológii urobiť radostný deň a doniesť im balóny, so šéfkuchármi im urobiť palacinky, aby vedeli, aké je to jesť palacinky od šéfkuchárov." Okrem dobrej nálady, rozptýlenia a skvelého jedla od Zuzky a Martina napokon deťom odovzdala celý svoj honorár. Najväčším darčekom pre detičky však bolo rozhodne to, že aspoň na chvíľu mali takéto príjemné a veselé rozptýlenie. Viac sa dozviete vo videu HORE!

Sledujte reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 18:00 na JOJke!