Takúto čašníčku by ste nechceli: Zuzana Sabolová si s opatreniami vlády poradila po svojom!

Lietajúce poháre či taniere a akási bezkontaktná obsluha. Aj takto by to zrejme vyzeralo, keby sa počas aktuálnej pandémie koronavírusu, odrazu otvorili všetky reštaurácie, no zároveň by musel byť dodržaný niekoľkometrový odstup medzi zákazníkom a čašníkom. Takúto situáciu si vyskúšala obľúbená špecialistka z Mojej mamy Zuzka Sabolová.

Aj obľúbená špecialistka z Mojej mamy Zuzka Sabolová zažíva posledné týždne náročnú situáciu. Keďže pre nariadenia vlády nemôžu fungovať reštaurácie v štandardnom režime, tieto opatrenia sa dotkli aj jej prevádzky. Našťastie ju nemusela zavrieť úplne, ale podobne ako mnoho ďalších reštaurácií, zákazníci si môžu po jedlo prísť sami alebo im ho dovezú v rámci Bratislavy domov.

Aby Zuzka svojim zákazníkom ešte viac priblížila, ako aktuálne fungujú, nahrala vtipné video, v ktorom zobrazuje, akoby to teraz vyzeralo v reštauráciách v prípade, ak by boli otvorené. Obsluha by zrejme musela dodržať dvojmetrový odstup od zákazníka, a tak by sa čašník jednoducho ani nedostal k stolu. Poháre a taniere by teda len tak lietali, presne ako v Zuzkinom prípade. Aj preto je teraz ešte stále najlepším riešením si jedlo zobrať cez okienko alebo si ho jednoducho nechať doviezť priamo domov. Pozrite si vtipné VIDEO nižšie a sami pochopíte: 

Sledujte reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 18:00 na JOJke!