Filety zo pstruha so špenátom a zemiakmi

Recept od Suchovských.

Suroviny:

Filety zo pstruha
Zemiaky
Soľ
Korenie
Maslo
Mlieko
2 mladé cibuľky
Hladká múka
Cibuľa
Olej
Cesnak
Tymián
Šťava z 1 citróna
Baby špenát
Cherry paradajky

Postup :

Filety očistíme, vykúpeme v mlieku a pár minút ich necháme v ňom odstáť na zjemnenie ryby, potom ich ochutíme soľou a korením, pomúčime múkou. Prudko opečieme na panvici, pridáme cesnak, tymián a maslo. Polejeme citrónovou šťavou a potom odstavíme.

V kastróliku na masle speníme nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme špenát a paradajky. Iba krátko opražíme a tiež odstavíme.

Pozrite si celý postup prípravy jedla v našom archíve úplne zadarmo. Moja mama varí lepšie ako tvoja prichádza s premiérovými epizódami a receptami vždy od pondelka do štvrtka o 17:55 na JOJke!