Cviklové carpaccio s feniklom a grilovaným lososom

Recept od Lhotovcov.

Suroviny:

4 uvarené a očistené cvikle
4 ks losos filet s kožou
2 ks čerstvý fenikel
250 ml smotany na šľahanie
maslo
1 KL strúhaný chren
sol , korenie
olivovy olej na zakapnutie

Postup:

Fenikel umyjeme a očistíme a nakrájame na plátky, ktoré opečieme na panvici s maslom. Zatiaľ umyjeme a osušíme lososa a tak isto opečieme z oboch strán. Cviklu nakrájame na veľmi tenké plátky a pokladáme na tanier. Smotanu vyšľaháme do tuha a primiešame chren, a môžeme podávať.

Pozrite si celý postup prípravy jedla v našom archíve úplne zadarmo. Moja mama varí lepšie ako tvoja prichádza s premiérovými epizódami a receptami vždy od pondelka do piatka o 17:55 na JOJke!