Ryžové rezance s bravčovým mäsom
Suroviny:
mrkva
Pór
Soľ
Čierne korenie
Ryžové rezance
Chilli omáčka
Bravčové karé
Šalotka
bazalka
Postup:
Bravčové karé vyklepeme a namarinujeme v chilly omáčke, kt. kúpime v ázijskom obchode. Necháme si zovrieť vodu na ryžové rezance a medzitým si očistíme a pokrájame pór a mrkvu na rovnaké nite. Ak nám voda zovrie zalejeme ňou rezance a na druhej panvici veľmi rýchlo na oleji zprudka opečieme mäso, kt. sme posolili a pokorenili. Na extra panvici si na masle opečieme šalotku a pridáme rezance nakrájané na nite z mrkvy a póru. Tto zmes vložíme do rezancov a rýchlo na ne servírujeme bravčové chilly mäso, kt. ozdobíme bazalkou.