Ryžové rezance s bravčovým mäsom

Recept od Pacigovcov.

Suroviny:

mrkva
Pór
Soľ
Čierne korenie
Ryžové rezance
Chilli omáčka
Bravčové karé
Šalotka
bazalka 

Postup:

Bravčové karé vyklepeme a namarinujeme v chilly omáčke, kt. kúpime v ázijskom obchode. Necháme si zovrieť vodu na ryžové rezance a medzitým si očistíme a pokrájame pór a mrkvu na rovnaké nite. Ak nám voda zovrie zalejeme ňou rezance a na druhej panvici veľmi rýchlo na oleji zprudka opečieme mäso, kt. sme posolili a pokorenili. Na extra panvici si na masle opečieme šalotku a pridáme rezance nakrájané na nite z mrkvy a póru. Tto zmes vložíme do rezancov a rýchlo na ne servírujeme bravčové chilly mäso, kt. ozdobíme bazalkou.

Pozrite si celý postup prípravy jedla v našom archíve úplne zadarmo. Moja mama varí lepšie ako tvoja prichádza s premiérovými epizódami a receptami vždy od pondelka do piatka o 17:55 na JOJke!