Bravčová panenka so šošovicovým krémom

Recept od Habovcov.

Suroviny:

Bravčová panenka
Slanina
Soľ
Olej
Maslo
Masť- tuk, živočíšny
Korenie
Víno- biele
Cesnak
Šošovica

Postup:

Mäso odblaníme, umyjeme, vysušíme a naporcujeme na medajlóniky.
Šošovicu uvaríme, rozmixujeme so smotanou a dochutíme soľou a korením. Mäso opečieme na panvici bez cibuĺky, len pokorenené, pridáme cesnak, z ktorého spravíme potom omáčku. Mäso vyberieme a z výpeku a veľa cesnaku plus vývaru si spravíme jemnú omáčku. Najlepšie je použiť demiglas, teda vývar z kostí.

Pozrite si celý postup prípravy jedla v našom archíve úplne zadarmo. Moja mama varí lepšie ako tvoja prichádza s premiérovými epizódami a receptami vždy od pondelka do piatka o 17:55 na JOJke!