Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Zajačie mäso, aj stehienka
Smotana
Soľ
Olej
Slanina
cesnak
Citrón
Mascarpone - talianska lahodná smotana
Červená paprika
Brusnicový lekvár
Vývar
Polohrubá múka
Vajce
Muškátový orech
Postup:
Stehná zo zajaca si prešpikujeme a dáme opiecť na panvici s olejom, ak sa mäso zatiahne, tak ho podlejeme vývarom a dusíme, pokiaľ nie je mäkké. Potom ho môžeme opaprikovať, dochuťiť soľou a korením a zalejeme smotanou, kt. rýchlo odstavíme a nakoniec to pokvapkáme citrónom. Môžeme si spraviť halušky z múky, vajca, soli a vody, ktoré hádžeme do vriacej vody.
Na jedlo môžeme dať kopček mascarpone, ako čapičku na zjemnenie plus brusnice ako lekvár s plátkom citróna.