Teľací rezeň v bagete s bylinkovou majonézou

Recept od Kohútovcov.

Ingrediencie:

Teľacie rezne
vajcia
majoneza
smotana na šlahanie
smotana kysla
maslo 
4ks  bageta 
hladka
muka
struhanka
bazalka
červena cibula 
cherry paradajky
petržlenova vnat
cesnak
rukola
citron
sol olej korenie

Postup:

Bazalku umyjeme, z lístkov otrasieme vodu a otrháme od stoniek.
Potom ich rozmixujeme, premiešame s majonézou a omáčku odložíme do
chladničky. Telacie rezne opláchneme, osušíme, jemne naklepeme, osolíme a
okoreníme. Mäso obalíme v múke, vo vajci a v strúhanke. Vyprážame na
rozpálenom oleji z oboch strán.Cibuľu a cesnak nasekáme nadrobno.
Paradajky nakrájame na menšie kúsky, premiešame s cibuľou, cesnakom a
vňaťou. Ochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou.Bagety prekrojíme,
spodný diel obložíme rukolou, pridáme paradajkovú zmes, rezeň a nakoniec
bazalkovú majonézu. Bagety uzavrieme.