Ešte doma nemáte veľkonočnú výzdobu? Vyrobte si ju s TÝMTO návodom rýchlo a lacno!

Veľkonočný pondelok je už za dverami a ten je spojený s návštevami, šibačkou či oblievačkou. Prekvapte svojich hostí nádhernou výzdobou, ktorú si vyrobíte do dvadsiatich minút s prakticky nulovými nákladmi. A vydrží vám celú jar!

Ak patríte k ľuďom, ktorí nechcú zbytočne vyhadzovať peniaze na veľkonočnú výzdobu, zbystrite pozornosť. Na vyzdobenie svojho domova totiž nemusíte minúť prakticky nič. Stačí, ak si necháte poradiť od aranžérky Evy Moškovej. Tá v relácii Na chalupe ukázala návod, podľa ktorého si vyrobíte nádherné jarné inštalácie. Jej ikebany sú totiž čisto z prírodných materiálov, ktoré nájdete vo voľnej prírode. Takáto výzdoba je tak nielen lacná, ale aj ekologická. Navyše, vzhľadom na použité materiály ju po skončení veľkonočných sviatkov nemusíte vyhodiť. Bude vám robiť radosť počas celej jari.

Vyrobiť si ekologickú veľkonočnú výzdobu z prírodných materiálov je veľmi jednoduché a lacné. Zdroj: TV JOJ

Potrebujeme: poháre na víno, sklenené nádobky či misky, čerstvý mach, živé kvety podľa ľubovôle (hyacinty, prvosienky, narcisy...), konáriky zo stromov, kôru zo stromu, vyfúknuté vajíčka alebo len škrupinky z vajíčka

Postup: Do skleného pohára či misky vložte čerstvý mach. Do neho zasejte čerstvé kvety. Aby sme zakryli koreňový systém, doplňte ešte do podkladu mach. Inštaláciu dozdobte podľa vašej kreativity škrupinkami z vajíčok, konárikmi či kôrou zo stromu. Hotovo!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora