Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Večer plný politiky: TÍTO zákonodarcovia si sadnú proti sebe!

Štvrtkové večery na JOJke patria politickej diskusnej relácii Na hrane. Dnešok nebude výnimkou. V štúdiu sa opäť stretnú dvaja politici, ktorí budú hovoriť o aktuálnych témach, celoplošnom testovaní či otváraní škôl. Kto prijal pozvanie?

Blížia sa najkrajšie sviatky v roku a vo vzduchu visí otázka, či Slovensko čaká celoplošné testovanie, či nebude opäť lockdown, prípadne rodičia by radi vedeli, kedy sa ich deti vrátia späť do školských lavíc. Otázkou zostáva aj zimná sezóna a jej spustenie. Práve tieto a aj ďalšie témy dnes budú v štúdiu relácie Na hrane rozoberať dvaja politici. Jeden z koalície a druhý z opozície. Oproti ostrieľanej moderátorovi Jane Krescanko Dibákovej sa posadí podpredseda národnej rady zo strany Za ľudí Juraj Šeliga a pozvanie prijal aj poslanec národnej rady za stranu Smer-SD Juraj Blanár. Ak máte na niektorého z nich otázku, neváhajte a pýtajte sa prostredníctvom sli.do.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Juraja Šeligu či Juraja Blanára? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane s Jurajom Šeligom a Jurajom Blanárom o 21:40 hod. na JOJke!

Tagy: Na hrane