Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Zmeny v pandemických nastaveniach i príspevok pre seniorov: TOTO budú hostia v štúdiu!

Zajtra sa menia pandemické opatrenia. Pre očkovaných a prekonaných sa otvoria obchody i kostoly, v sobotu sa spúšťajú vleky a v pondelok sa zatvárajú školy. Celkom dosť zmien a to nie je ani zďaleka koniec.

Od zajtra platia nové protipandemické opatrenia. Pre zaočkovaných a prekonaných sa otvárajú obchody i kostoly, v sobotu sa spúšťajú vleky a v pondelok sa zatvárajú stredné školy a druhý stupeň ázkladných škôl. Metská hromadná doprava a vlaky budú pre všetkých. Už 25. decembra sa otvárajú hotely pre očkovaných a prekonaných. Seniori nad 60 rokov nakoniec nedostanú poukážku v hodnote 500 €, ale hotovosť vo výške 300 €. Aj o týchto témach budú dnes v poslednej predvianočnej relácii Na hrane hovoriť ministerka spravodlivosti Mária Kolíková a bývlý premiér Peter Pellegrini

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Máriu Kolíkovú alebo Peter Pellegrini? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:40 hod. na JOJke!