03 Na hrane - štúdio

Posledná relácia Na hrane pred Vianocami: TÍTO politici prídu do štúdia!

Vláda Eduarda Hegera padla. Poslanci jej vyslovili nedôveru. Čakajú nás teda zrejme predčasné voľby. Kam smeruje Slovensko?

Slovensko sa zajtra prebudí do nového rána. Dnes v podvečer vyjadrilo 78 poslancov nedôveru vláde Eduarda Hegera. Predseda národnej rady Boris Kollár a premiér Eduard Heger vyrazili za prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Kollár je za predčasné voľby, ktoré by sa podľa neho mohli konať v máji alebo júni. Čo bude teda ďalej? Priblížiť možné scenáre fungovania našej krajiny príde v poslednej relácii Na hrane v tomto roku bývalý minister hospodárstva Richard Sulík a od priamo od prezidentky príde predseda národnej rady Boris Kollár

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Richarda Sulíka alebo Borisa Kollára? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:45 hod. na JOJke a prajeme Vám veselé a pohodové Vianoce a šťastný nový rok 2023!