Zoznámte sa s hlavnými postavami seriálu Na vlnách Jadranu: Aj o TOMTO bude dej!

Seriál Na vlnách Jadranu prinesie na obrazovky TV JOJ známe i menej známe tváre z Česka aj Slovenska. Pozrite sa, v akých postavách sa predstavia!

Hlavné postavy otvára Matěj Hádek, obľúbený český herec, ktorého často môžu diváci vídať najmä v kriminálnych úlohách. V Na vlnách Jadranu sa predstaví ako Honza Zach, policajt z Česka, ktorý prichádza na letnú sezónu do Chorvátska riešiť prípady českých a slovenských turistov. Honza je tichý a smutný chlap, ktorému pri práci zahynula kolegyňa a zároveň jeho láska. Prípad smrti Alice sa snaží znova otvoriť potom, čo zisťuje, že to nemusela byť nešťastná náhoda. Policajnú dvojku doplní Eda Vopenka, ktoré stvárni v seriáli Adam Ernest. Eda sa zamiluje do jednej z miestnych dievčat. Tá ho však môže dostať do väčších problémov, ako by si mohol myslieť. Policajt zatiaľ nemá šťastie v práci ani láske!

Zdroj: TV JOJ

Miestny policajt Zoran Perić, ktorého stvárňuje slovinský herec Sebastian Cavazza, je lámačom ženských sŕdc. Na ostrove má milenku, ktorou je česká potápačka. Medzi miestnymi sa však hovorí, že dieťa čaká s inou ženou. Zoran je však predovšetkým lojálny policajt, ktorý sa snaží osobné problémy neťahať do práce, no niekedy mu to prerastie cez hlavu. Jeho dobrou priateľkou v seriáli je aj postava Natálie Germáni. Tú uvidíte v seriáli z jadranského prostredia ako Vesnu, lekárku policajného tímu. Vesna čaká svoje druhé dieťa a ani v tomto prípade nie je známy otec. So Zoranom sú si blízki a neraz sa hovorí, že práve on je otcom jej detí. Slovenka sa však spriatelí aj s Honzom! 

Zdroj: TV JOJ

Správca maríny, Slávek Zavřel, bude postavou Maroša Kramára. Slovák žije už roky pri mori, kde sa oženil s Chorvátkou a majú spolu dcéru Sandru, ktorú stvárňuje Sára Sandeva. Slávek veľa pije a rád klebetí, no pri týchto aktivitách sa mu trošku vymkne z rúk výchova dcéry, ktorá už nemá matku. Sandra je rebelkou, ktorá svoj čas najradšej trávi s bohatými deckami na ich jachtách. Tie ju však môžu dostať do poriadnych problémov a to jej otec len ťažko zakryje!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Na vlnách Jadranu už v stredu 10. januára o 20:40 na JOJke!