Má Na vlnách Jadranu svojho Georgea Clooneyho? Režisér seriálu ho prirovnal k jednému z hercov!

V seriáli Na vlnách Jadranu uvidíte herecké esá z Česka a Slovenska, no nebude chýbať ani zahraničné obsadenie. Veľkým lákadlom seriálu je podľa Vojtěcha Moravca Sebastian Cavazza!

Vojtěch Moravec je českému divákovi dobre známy režisér. Nie je preto prekvapením, že práve on sa chopil réžie seriálu Na vlnách Jadranu. O obsadení sme už mnohé povedali. No zastavíme sa pri konkrétnom mene. Herec Sebastian Cavazza je slovinského pôvodu a mnohým učaruje nielen jeho herecké nadanie, ale aj zjav. Fešák podľa vždy dobre naladeného režiséra vyzerá trocha ako známy americký herec. Diváci môžu od desiateho januára sami posúdiť, či im pripomína George Clooneyho!

Prečo si réžia vybrala práve Sebastiana? "Náš scenár obsahuje postavu chorvátskeho policajta a vybrali sme si Sebastiana, pretože to je taký miestny Clooney," prezradil pre joj.sk Vojtěch Moravec. "Myslím si, že je to taký frajer, ktorý sa bude páčiť ženám," povedal nám ďalej režisér, ktorý si nakrúcanie s hercami nesmierne užil a vychválil aj slovenské obsadenie!

Zdroj: Profimedia, TV JOJ

Sledujte Na vlnách Jadranu už v stredu 10. januára o 20:40 na JOJke!