Ako vyzerá Chorvátsko bez turistov? Matěj Hádek si to vďaka Na vlnám Jadranu skúsil!

Nakrúcanie nového seriálu Na vlnách Jadranu prinesie na obrazovky TV JOJ slnkom zaliate Chorvátsko. Paradoxne, v čase, keď štáb nakrúcal, ostrov Brač bol takmer ľudoprázdny. Viac nám preradil Matěj Hádek!

Nakrúcanie seriálu Na vlnách Jadranu prebehlo na jar tohto roku. Napriek tomu, že leto bolo len za rohom, už v tomto čase sa dalo cítiť prichádzajúce horúce počasie. Vďaka skoršiemu dátumu nakrúcania mali štáb a herci možno zažiť ostrov bez davov turistov, preplnené pláže či reštaurácie, kde sa počas obeda a večere nedalo nikam sadnúť. Pred štábom však občas stála výzva ohľadom počasia. Niekedy pršalo celé týždne, preto mali herci čas spoznávať miestne uličky či architektúru, ktorá je pre ostrov Brač typická!

Nakrúcanie bez plných pláži a ulíc si užil aj Matěj Hádek, ktorý v seriáli stvárňuje hlavnú postavu, policajta Honzu Zacha. "Prší tu skoro celý máj, ale miestmi vraveli, že to nie je úplne normálne," prezradil Matěj Hádek pre joj.sk, že mali tvorcovia ťažkú úlohu popasovať sa s počasím. "Večer, keď skončí práca, človek si užije nebeský kľud, je to malé prímestské mestečko, sú tu len miestni, je to veľmi príjemné," prezradil nám. V rozhovore uviedol tiež, aké bolo preňho nakrúcanie so slovenskými kolegami! 

Sledujte Na vlnách Jadranu v stredu o 20:40 na JOJke!