Finále Na vlnách Jadranu bude plné nečakaných zvratov: Konečne sa dozvieme, čo sa stalo Alici!

Honza si myslel, že Zoran pred pravdou unikol, no skutočne mu chradla matka, ktorá napokon zomrela. Chorvát sa do práce vracia psychicky vyčerpaný, a keď doňho začne Honza hustiť Alicinou smrťou, poriadne vybuchne!

Po návrate Zorana od matky ho ihneď Honza konfrontuje. "Zoran, chcem, aby si niečo vedel. Dávam znova prešetriť smrť Alice," povie na rovinu český policajt. Zoran si však trvá na tom, že za smrť si mohla česká policajtka sama. O tom, ako zomrela vie len zopár vybraných ľudí. Tí chcú pred Honzom pravdu utajiť za každú cenu, pretože vedia, ako by mohla citlivému Čechovi ublížiť. Pravdu sa však bude snažiť odhaliť aj za cenu, že by mal utrpieť.  Napätá atmosféra medzi dvomi policajtmi bude cítiť pri každej pracovnej chvíli. Zoran dokonca vyvinie aktivitu, aby Čecha preložili do inej časti Chorvátska! 

Medzitým sa púšťa polícia do poriadne ťažkého prípadu. Na mori plachetnica turistov začne dymiť a čoskoro môže vybuchnúť. Na nej sa však stále nachádzajú pasažieri a polícia ich musí zachrániť. Hrdinsky sa na loď presunie Ante, ktorému však zatiaľ na policajnej stanici rodí manželka. Ona a ich čoskoro narodené dieťa tak môžu prísť o živiteľa rodiny!

Nenechajte si ujsť finále Na vlnách Jadranu dnes o 20:40 na JOJke!