Závislá na internete aj v súkromí? Andrei Karnasovej sa o selfie stará známa herečka!

O koho ide? 

V poslednej epizóde seriálu NAŠI sa Lujza priučila novým veciam zo sveta sociálnych sietí a odteraz je aj ona konečne na Facebooku. Najviac ju do tohto sveta zasvätila najlepšia kamoška Andrea, ktorá vníma sociálne siete ako najlepšiu šancu na zbalenie chlapov pre nezadané ženy. Má so seriálovou Andreou čo-to spoločné aj jej predstaviteľka a obľúbená herečka Andrea Karnasová? Hoci má svoju vlastnú fanúšikovskú stránku spolu s ďalšími štyrmi falošnými, svoj čas na Facebooku príliš aktívne netrávi. „Skôr žijem reálny život, nie virtuálne svety. Radšej idem na kávičku, než si ju budem fotiť a posielať cez Facebook. Je to super v tom, že môžem byť s priateľmi na druhom konci sveta. Ale isto tam nebudem postovať to, že svieti slnko a že som šťastná,“ myslí si Andrea.  

Aj s fanúšikmi radšej udržiava živý kontakt. Či už ju stretnú na ulici alebo v divadle, fanúšikom sa nebráni. „Chápem ich, tiež keď som stretla Jeremy Ironsa alebo Johnyho Malkovicha, tak som za nimi prišla a vyjadrila im môj obdiv,“ hovorí predstaviteľka seriálovej Andrey, ktorá sa snaží udržiavať si svoje súkromie na maximum.  

A hoci sa v seriáli zdalo, že Andrea je expertkou na selfie fotky, nie je to celkom tak. V súkromí má na to svojich ľudí. „Ja mám takú kamarátku, nemenovanú Zuzku, ktorá je majsterka selfíčok. Ona je vlastne taká PR, ktorá sa mi o to stará a je v tomto zbehlejšia než ja. Každý vieme niečo. Ja viem dobre sedieť na káve a ona popri tom ešte stíha aj tieto záležitosti,“ smeje sa Andrea, ktorá nabonzovala svoju najlepšiu kamarátku Zuzku Vačkovú.  

Všetky epizódy seriálu NAŠI nájdete zadarmo v našom archíve!